Tilaa Luontokuva-lehti

Luontokuvauksen harrastajien ja ammattilaisten erikoislehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa tuhtina 84 sivun kuva- ja tietopakettina. Suomen Luonnonvalokuvaajien yhdistyksen jäsenet saavat lehden jäsenetuna, mutta lehti on myös tilattavissa erikseen ja irtomyynnissä Lehtipisteissä.

Luontokuva-lehti 4/2019 on ilmestynyt!

Lehden alkusyksyn numerossa esittäytyvät Vuoden Luontokuva -gaalan tähtiesiintyjät, Audun Rikardsen ja Chris Schmid. Vuoden Luontokuvan julkistuksen lähestyessä nostetaan tunnelmaa ja katsastetaan kilpailun komeaa finalistisatoa. Lisäksi käydään eksoottisessa Fuerteventurassa katsomasssa auringonnousun korppeja, mutta myös kotoisammissa tunnelmissa sienten kuvausvinkkien muodossa. Ari-Matti Nikula päättää kolmiosaisen kasvikuvaus-artikkelisarjansa, ja Hannu Hautala jatkaa lehdessä aina mielenkiintoisia muisteluitaan. 

Löydät viimeisimmän Luontokuva-lehden Lehtipisteestä.

Äänestä lehden parasta juttua ja voita kirjapalkinto! Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvomme voittajan valinnan mukaan tässä lehden numerossa arvioidun Pekka Lehtosen ja Martti Perämäen kirjan "Lähikuvassa kuikka" tai Vuoden Luontokuvat 2018 -kirjan. Julkaisemme tuloksen Luontokuvassa 5/2019 ja nettisivuillamme. Arvonnan voittajaan otamme henkilökohtaisesti yhteyttä. Vastausaikaa on 29.9.2019 saakka.

Linkki äänestykseen

Tilaushinnat

Luontokuva-lehti, kestotilaus, 6 numeroa vuodessa  - 53 € (sis. alv 10 %)
Luontokuva-lehti, vuositilaus, 6 numeroa vuodessa -  57 € (sis. alv 10 %)

Tilaa lehti: laita tilaus sähköpostilla järjestösihteerille: susanne.furu@luontokuva.org.

Tilausta varten tarvittavat tiedot:

  • nimi
  • postiosoite
  • (laskutusosoite jos eri kuin postiosoite jos lehti tulee esim. lahjaksi)
  • kesto- vai vuositilaus (huom. kestotilaus pitää erikseen irtisanoa)
  • sähköpostiosoite

Tänä vuonna ilmestyneet lehdet:

1/2019

2/2019

3/2019

 

SLV - etusivu > Tilaa Luontokuva-lehti